Ukesgolf
Ukesgolf er discgolfens svar på fast/organisert trening, og passer for alle aldre og nivåer for læring og utvikling. Hver mandag kl. 18:00 fra april til september (klokkeslett vil variere i løpet av sesongen p.g.a. lysforholdene, følg med på Facebook siden vår).

Alle er velkomne

Selv om du ikke er medlem av en klubb er du hjertelig velkommen til å bli med på ukesgolf. Det koster ingenting, er åpent for alle og er en flott arena for å bli kjent med banen. Oppmøte er ved utkast for hull 1 (bak Vearhallen) og vi setter pris på at alle møter opp minst 10 minutter i forkant slik at vi er klare for avkast kl. 18:00. Vi bruker tiden før på inndeling av grupper, oppvarming, tips og triks.

Velkommen!

Sesongen 2017

I sesongen 2017 starter vi 03.04. og frem til  11.09 – totalt 24 antall runder, hvor 15 av de beste rundene teller på totalresultatet. Det vil bli laget arrangement via nettstedet skoorin, og deltakere må ha bruker her for å være med på resultatlistene.

Ace og CTP

Ace (Hole in one) eller CTP (Closest to the pin) er individuelle og valgfrie konkurranser vi kjører hver ukesgolf. Det koster 10 kr å delta pr. konkurranse.

Det blir bestemt hvilket hull CTP skal gjelde for på hver runde. Størrelse på premie er avhengig av hvor mange som betaler seg inn. 100% av CTP-potten utbetales til den som er nærmest kurven på første kast for dette hullet. Det velges et nytt CTP-hull hver uke.

Ace konkurransen gjelder for hvert hull på hele runden. Premie for Ace blir utbetalt ved hole in one, 15% av potten videreføres. Har man ikke betalt 10kr til ace-pot før start, men får ace i løpet av runden vinner man ikke premien. Får to deltakere ace i løpet av runden så deles potten mellom de.

I fokus