Informasjon om SaVe klatring

SaVe - (Sandefjord Vear)

Til tross for at Vestfold ikke er kjent som et fjellfylke er det mange gode muligheter til å klatre her. SaVe Klatring som oppstod etter at Sandefjord Klatreklubb ble nedlagt og tilhører Vear IF, har opparbeidet en rekke klatrefelt i området. De fleste ligger rundt Sandefjord, men vi har også noen rundt Tønsberg.

SaVe er en aktiv klubb.

Vi driver organisert klatring inne, men har opparbeidet mange gode klatrefelt i Sandefjord området, og holder stadig på med nye prosjekter. Alle feltene har boltede topptaufester, samt boltede ruter for de som ønsker å klatre på led. Vi er på utkikk etter nye felt som kan utvikles. Har du tips om felt som kan utvikles i Vestfold-området, ta kontakt med oss.

Klatreveggen vår

Vi disponerer en relativt stor klatrevegg i Vearhallen på Vear i Stokke Kommune. Her er totalt 17 topptau, 11 tau med 8 meters høyde og 6 tau med 10 meters høyde. I veggen er det skrudd ruter i vanskelighetsgrad fra 4+ til 8+, så her er utfordringer nok til alle.

Brattkort

Alle som skal sikre i Vearhallen må ha brattkort eller topptaukort. Vi tilbyr regelmessig kurset "Grunnkurs Inne" der du lærer det du trenger for å gjennomføre brattkort-test. Les mer på egen side om brattkort

Veibeskrivelse - Hvor finner du oss?

Fra Tønsberg: ta av i rundkjøringen ved Jarlsberg og kjør riksvei 303 forbi Kiwi og Vear Skole. Like etter Vear Skole står det skilt til høyre med “Idrettsplass” Ta inn til høyre her. Da ser du hallen.

Fra Stokke: Kjør 303 forbi Melsomvik og Golfbanen. Like før Vear Skole står det skilt med “Idrettsplass” til venstre. Her ser du hallen.

Klatrekonkurranse for ungdommer i Vestfoldhttps://vearif.klubb.nif.no/Klatring/Lists/Aktiviteter/DispForm.aspx?ID=6Klatrekonkurranse for ungdommer i Vestfold2017-11-11T08:00:00Z2017-11-11T14:00:00Z

I fokus