Oppstart ukesgolf – mandag 03.04

Vear Discgolf - hull 5

Kristine Lundquist
30.03.2017

Ny sesong er endelig i gang, og vi starter med ukesgolf førstkommende mandag (03.04.17). Etter vurdering av lysforhold og tidsbruk på banen vår vil de første rundene starte kl. 17:15, oppmøte senest kl. 17.00. Tidspunkt vil endre seg utover sesongen, men vil etter hvert være fast kl. 18:00.

Vi vil i år bruke Skoorin for å føre resultatene, derfor må alle registrere bruker på skoorin sin hjemmeside. Viktig at alle som er interessert i å være registrert med resultat gjør dette før de kommer til ukesgolf! Man fører score under runden ved å legge seg til opprettet arrangement, deretter bruker man en smarttelefon for å føre enten via nettsiden til skoorin eller gjennom appen skoorin.com (en per gruppe som fører score). Det er blitt opprettet et arrangement som heter «Vear IF Discgolf – Ukesgolf 2017», hvor det også er lagt inn de første rundene. Oppfordrer alle til å registrere seg så fort man vet om man skal være med.

På mandag vil det komme litt mer praktisk info om hvordan systemet fungerer, ber om forståelse for litt innkjøring og opplæring for oss i styret også. På grunn av det nye systemet er vi avhengig av at alle er det innen oppmøtetidspunkt og har registrert seg som deltaker før kl. 17:00, vi må være litt strenge på dette i starten.

CTP og Ace kommer også til å være med videre i år. Første ukesgolf-runde vil vi ha en egen CTP-konkurranse for klubbensmedlemmer med en klubbdisc som premie. Ordinær CTP-konkurranse vil starte på hull 1, jobber oss gjennom banen utover sesongen. 15 % av ace-potten vil videreføres ved eventuell ace og potten er nå på kr. 625,-. Både CTP og ace konkurransene koster 10kr hver for deltakelse!

Vel møtt og god vind, vi gleder oss!

Mvh.